Canada Goose

Canada Goose

Al meer dan 50 jaar produceert Canada Goose produceert een breed scala van innovatieve jassen, vesten, mutsen, handschoenen en andere koud weer kleding speciaal ontworpen voor extreme koude weersomstandigheden. Door de technische vervaardiging, winddicht en waterafstotend, blijf je zeer goed beschermd tegen de kou. Bij sommige modellen is de capuchon zelfs gemaakt van coyotebont. De jassen staan bekend als zeer populair en gewild en worden uitsluitend verkocht bij geselecteerde high-end retailers zoals Tempelman Exclusive in Apeldoorn .

De kledingstukken zijn zeer populair in en worden inmiddels in meer dan 40 landen verkocht. Vele beroemdheden dragen inmiddels de jassen ondanks dat ze hiervoor niet betaald worden. Beroemdheden als Matt Damon , Hilary Duff en Maggie Gyllenhaal worden regelmatig met een jas van Canada Goose gespot, maar ook  in diverse films zie je deze jassen terug, zoals Nicolas Cage ( in National Treasure ) , Jessica Alba ( in Good Luck Chuck ) en Kate Beckinsale ( in Whiteout ).

Kom langs bij Tempelman Exclusive in Apeldoorn en ervaar zelf de uitzonderlijke kwaliteit van deze jassen. Wij zijn dé herenmodezaak in Gelderland voor de regio Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer.