Emporio Armani EA7

Armani EA7 sneekers

Emporio Armani EA7

Giorgio Armani is een internationaal Italiaans modehuis en wordt wereldwijd gezien als een van de meest prestigieuze namen in de mode-industrie. Armani is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van haute couture, confectie, lederen kleding, schoenen, horloges, juwelen, cosmetica, parfum en interieur.

Het modehuis produceert onder meerdere namen en merken, waaronder Giorgio ArmaniArmani CollezioniEmporio ArmaniAJ | Armani JeansAX | Armani ExchangeArmani Junior,  Armani/Casa en Armani EA7.

Emporio Armani EA7 is een onderdeel van het merk Armani. Armani EA7 staat bekend als de sportieve kledinglijn en het nummer 7 is Mr. Armani’s geluksnummer.
Bij EA7 ligt de focus op sport en vrije tijd en varieert van zeer technische artikelen tot relaxte casual kleding.

Tempelman Exclusive in Apeldoorn heeft een zeer ruime collectie Armani EA7 kleding. Bij ons vind je schoenen, jassen, pakken, truien, (polo)shirts en ondergoed van de nieuwste Armani EA7 collectie.
Kom gerust langs in onze winkel aan de Korenstraat 132 in Apeldoorn of houdt onze website in de gaten, want binnenkort is onze collectie ook eenvoudig online te bestellen in onze webshop!

Wij zijn dé exclusieve herenmodezaak in Gelderland voor de regio Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer.