Jacob Cohen

Jacob Cohen

Van het Italiaanse jeansmerk Jacob Cohen heeft Tempelman Exclusive een prachtige collectie in verschillende wassingen. Dit relatief jonge Italiaanse label levert al weer een aantal jaren de allermooiste jeans van de allerhoogste kwaliteit die we kennen. Door het gebruikte doek, de pasvorm en de afwerking staan Jacob Cohen jeans voor kwaliteit, vakmanschap en het streven naar creativiteit en perfectie.

De Jacob Cohen jeans onderscheiden zich door het gebruik van echte (!) zilveren knopen en rivetten, een riemlabel van paardenhaar en speciaal afgewerkte broekzakken voor een soft look bekent als Exclusieve Pocket Lining en een kettingsteek langs de naad en een zakdoek als extra in de zak. Tevens kenmerkt een Jacob Cohen jeans zich door de dubbel gestikte voetnaad. Speciaal gewassen en hand-treated voor vintage look. De gebruikte denim komen van het Japanse Kurabo en het Amerikaanse Cone Mills, waar traditioneel de mooiste kwaliteiten vandaan komen, waarna de broeken in met de hand worden vervaardigd in Veneto, een klein gebied in het noord-oosten van Italië.

Het zijn deze details en de mooie pasvorm die Jacob Cohen jeans de perfecte jeans maken om zowel casual als casual-chique te dragen. Laat je leiden door uw persoonlijke smaak en wees verzekerd van een eersteklas product wanneer je de jeans van Jacob Cohen draagt. Mocht je advies willen omtrent jouw outfit of een totaal nieuwe look willen uitproberen dan staan wij graag voor jou klaar in onze schitterende modezaak Tempelman Exclusive, in het centrum van Apeldoorn in Gelderland. Wij bieden jou graag de mogelijkheden om smaakvolle en nieuwe combinaties aan te gaan.

Kom gerust lang bij Tempelman Exclusive, wij zijn dé exclusieve herenmodezaak in Gelderland voor de regio Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer.