Philipp Plein

Philipp Plein

Philipp Plein brengt steeds weer onderscheidende creaties voor mensen die intuïtief durven kiezen voor de buitengewone dingen in het leven. De drijvende kracht van dit merk is de menselijke inspiratie en creativiteit met het doel om trends te stellen in plaats van ze te volgen. U kunt ook gezocht hebben op Philip Plein of Phillip Plein.

Deze sterke overtuiging die de weg vrijgemaakt voor de hedendaagse internationale lifestyle is het merk Phillipp Plein geworden. Alle collecties kunnen worden gezien als kunstwerken en staan voor adel en perfectie.  Philip Plein of Phillip Plein veelgebruikt.

Wie is Philipp Plein

Phillip Plein werd geboren in München in 1978 en opgeleid in Zwitserland en Duitsland. Zijn sterke interesse in kunst, architectuur en vreemde culturen werd al vroeg gevormd in het leven van Philipp Plein door het vele reizen van zijn familie, en de bezoeken als kind aan belangrijkste musea en culturele tentoonstellingen. In 1998 begon hij als designer van exclusieve meubels in staal en leer, in eerste instantie voor familie en vrienden. Dit groeide al snel uit tot een full time professionele activiteit waardoor Plein was genoodzaakt om af te zien van zijn studie rechten. Zijn betrokkenheid bij leder vakmanschap leerde hem om te experimenteren met lederen kleding en accessoires en stuwde hem ten slotte naar de lancering van zijn eigen modemerk in 2004.

Het merk is gericht op het creëren van een wereldklasse product om het onovertroffen niveau van luxe voor zijn veeleisende klanten te garanderen. De markt is momenteel hard toe aan deze inzichtelijke collectie die een jonge, rock & roll stijl  combineert met een onberispelijke kwaliteit. Over de hele wereld staat Philip Plein bekend om zijn moderne en kosmopolitische luxe. Op Philip Plein of Phillip Plein wordt vaak gezocht echter dit is niet de juiste spelling. 

Wij van Tempelman Exclusive in Apeldoorn zijn dan ook enorm verheugd, dat wij dit bijzondere merk aan onze exclusieve collectie konden toevoegen en in onze winkel in Apeldoorn mogen verkopen.  De collectie van Philip Plein en Phillip Plein is zowel online verkrijgbaar als in onze shop in Apeldoorn. .