Tempelman Exclusive

In 1954 begon H.J.Tempelman een winkel in bedrijfskleding en is sindsdien een begrip in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. In 1981 kwam daar Tempelman Exclusive bij, toen nog gevestigd aan het Leienplein in Apeldoorn. Sindsdien verzorgt Tempelman Exclusive niet alleen de kleding en accessoires voor de modern klassiek georiënteerde man maar tevens de trendy geklede jongeren vinden hun weg naar Tempelman Exclusive. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan herenmode van de bekende exclusieve merken, van business tot casual.

Inmiddels is Tempelman Exclusive herenmode verhuisd naar de Korenstraat 132 in Apeldoorn en mag zich met trots dé zaak noemen voor Apeldoorn, Deventer en Zutphen voor de exclusieve merken, waaronder Philipp Plein, Emporio Armani EA7, Canada Goose, Jacob Cohën, Tramarossa, Lyle & Scott, Eton, Aeronautica Militare, Blue Industry,  Jackett & Sons,  JOTT, Latorre, Slater, Koll3kt, Reign, Presidentials, Frankie Morello, DImoral, AB Lifestyle, Moose Knuckles,  Jmesrine en Dean Rich.

De relatie met onze klanten is voor ons van groot belang. Onze Personal Advisors en andere medewerkers bouwen met zorg aan een duurzame en vooral warme klantrelatie. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor onze klanten. We leveren service op het hoogste niveau en staan vanzelfsprekend graag voor u klaar.

Je bent bij ons altijd van harte welkom, al is het maar voor een heerlijk kopje (italiaanse) koffie.

Het team van Tempelman Exclusive herenmode Apeldoorn herenmode Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem

Het Team

Phillip Plein collectie

Shop

Lees het artikel “Mannen in de mode” Apeldoorn Direct
Foto’s: Gerard Oldmans