OVER ONS

TEMPELMAN EXCLUSIVE

Wat ooit begon als een winkel in bedrijfskleding is inmiddels uitgegroeid tot een exclusieve herenmodezaak. H.J. Tempelman gaf in 1954 het startschot met de verkoop van bedrijfskleding. In de daaropvolgende jaren werd de winkel een begrip in Apeldoorn en omgeving. In 1981 kwam daar Tempelman Exclusive bij, opgericht door zijn zoons. Inmiddels heeft Willem Timmer als oud-medewerker de zaak overgenomen. De focus ligt op zowel zakelijke als casual kleding, van exclusieve merken. Het assortiment is de laatste jaren toegankelijker geworden voor modieuze jongeren, zodat een breder publiek bediend kan worden.
Willem Timmer
Over Ons

TEMPELMAN EXCLUSIVE

Op 1 januari 2010 begon het avontuur pas echt voor Willem Timmer. Bijna 20 jaar was hij verkoopmedewerker geweest, maar eigenaar worden van zo’n prachtige kledingwinkel was natuurlijk een ander verhaal. Het voorgaande jaar had de familie Tempelman hem gevraagd of hij de zaak wilde overnemen. Nog altijd werkte Willem hier met veel plezier, dus was de keuze snel gemaakt. Een goede voorbereiding zorgde ervoor dat hij een vliegende start kon maken.

In de tijd dat Tempelman Exclusive werd overgenomen had klassieke kleding de overhand. Dit trok over het algemeen een wat ouder publiek aan. Willem wilde ook de jongeren bereiken en breidde daarom het assortiment uit.

Willem Timmer en zijn vaste medewerker Martijn Welvering staan altijd met een glimlach klaar om jong en oud van een “passend” kledingadvies te voorzien.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Onze Winkel

TEAM

Gratis verzending

En 14 dagen retourgarantie

Morgen in huis

VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS

Vele toplabels

O.A. MOOSE KNUCKLES & LYLE&SCOTT.

Adres

Korenstraat 132
7311 LP, Apeldoorn
Tel: 055 522 1351
Mail: info@tempelman-exclusive.nl

ROUTE

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Koopzondag (i)